Home · Filmpjes · Foto's · Downloads · Agenda · Biografie · Discografie · Songteksten · Shop · Boekingen · Links18/09/2020 15:16
Navigatie
Home
Materiaal
Optredens
Videoclips
Interviews
Foto's
Downloads
PROMO Spots
Koop Nieuw Album!
Informatie
Agenda
Biografie
Discografie
Songteksten
Shop
Boekingen
Interactief
Links
Contact
Radio Uitzendingen
Facebook
CDV @ Facebook
Textradio @ Facebook
Aanmelden
Login
Beluister Textradio
De radio van onze vlaamse artiesten!
Beluister nu Textradio
Meer Informatie
Discografie
CDV Singles:

Als je gaat (1995)
Plus rien né reste (1996)
Kom maar mee (1997)
Altijd samen zijn (1997)
Dansen in de regen (1997)
Krokodil (1998)
Ik hou van jou (1998)
Blijf (1999)
Hou van mij (2000)
In ons eigen land (Duet Rudi Rendy) (2005)
Mee met mij (2005)
Ik neem vandaag de trein (2006)
Verliefd (2006)
Blijf bij mij (2006)
Een en Een is Twee (Duet Rudi Rendy) (2006)
Zonder Mij (2006)
Een hart voor Levenslijn (2006)
Zit aan de Costa Del Sol (2007)
Het mooiste wat bestaat (2007)
Uit de bol (Feat. Flames) (2008)
I Save the day (2008)
Hé Komaan Remix (Duet met Wim Ravell) (2008)
Jij bent zo mooi (2009)
Ik wil je nooit meer kwijt (2009)
Zit aan de Costa Del Sol - Dj Kicken Summermix (2009)
Dans La Bamba (2009)
Zeven Brieven (2010)
Hou Van Mij 2010 (2010)
Steeds Weer Huil Je (2011)
Ik kan jou niet laten gaan (2011)
Blijf Bij Mij (2011 Versie)
Regenboog (2012)
Regenboog (Valentijns Versie)
Ik heb je lief (2012)
Ik neem vandaag de trein 2012
Ik mis je zo (2012)
Maria Magdalena (2013)
Jij bent mijn leven (2013)
Ik wil je nooit meer kwijt (2015)
Dans De Kuduro (Duet Zeeuwse Ricky) (2015)
Maria (2015)
ZEVEN BRIEVEN (FULL CD / 20 JAAR COMPILATIE ALBUM)
Dans La Bamba 2015
Eenzaam zonder jou (Kerst Versie)
Eenzaam zonder jou (2016)
Heel mijn leven lang (Wacht ik op jou) (2016)
Ik ben verliefd (2016)
Waar zijn die handjes (2017)
Tweet me, Like me (Duet met Angel als Snipsnap) (2017)
Bomma Onderbroek (2017)
Zie Ze Doen (2017)
Ashley (Duet met Ashley) (2017)
ALAAF! - Het is weer Carnaval (Feat. Feestdj Diego) (2018)
Kom Nu (2018)
Kuduro op het strand (Duet met Zeeuwse Ricky) (2018)
1 Kopje Koffie (2018)
Waar is mijn batterie (Feat. Feestdj Diego) (Benidorm 2018 mix)
Eet meer bananen (met: Da Dirrrty Boyz) (2019)
Wij gaan feesten! (Feat. Feestdj Diego) (Carnaval 2019)
EEN MUZIKALE REIS (FULL CD / ALBUM)
Een hele mooie reis (2019)
Kuduro Fiesta (Met Zeeuwse Ricky) (2019)
Zeven Brieven 2019
Shirt uit en zwaaien (met: Da Dirrrty Boyz & De Vlaamse Zanger) (2019)
In't Cafe daar staan de pinten koud (met: Da Dirrrty Boyz) (2019)
Sjalaaf (Oh La La Het is Weer Carnaval) (met Feestdj Diego) (2020)
Waar is da WC-Papier? (met Feestdj Diego) (2020)
Heel mijn leven (nieuwe versie) (2020)
Weer naar Tennessee (Duet met Rudy Sullivan)

CDV in singles Textradio VJ's:
Het Jumplied (2010)
5 jaar Textradio (2011)
Textradio LIVE Lied (2015)
Textradio 1000 Lied (2017)

Willekeurige Afbeelding
Boekingen
Boekingskantoor:
Tel: 0474/55.32.79
Puurfeestmuziek@telenet.be

Rechtstreeks:
Tel: 0477/60.47.93
Mail: CDV@textradio.be

Downloads

Download de Single!
Copyright © 2002-2020


3,852,423 unieke bezoeken
CDV-Productions Copyright by VZW. Text-Group 2020 - info@textchat.be